Magyarország Müncheni Főkonzulátusa a Bajorországban élő magyar gyermekek részére szavalóversenyt hirdet a magyar költészet napja alkalmából

Magyarország Müncheni Főkonzulátusa a Bajorországban élő magyar gyermekek részére szavalóversenyt hirdet a magyar költészet napja alkalmából.

Várjuk a pályázatokat a Pamacshoz vagy a Főkonzulátushoz egyesületünk megjelölésével. 🇭🇺📖

Szavalóverseny gyerekeknek

A magyar költészet napját Magyarországon 1964 óta április 11-én, József Attila születésnapján ünneplik.
Ebből az alkalomból Magyarország Müncheni Főkonzulátusa szavalóversenyt hirdet a Bajorországban élő magyar gyerekek részére.

Két kategóriában várjuk a szavalatokat:

  • általános iskolások (1-4. osztály)
  • középiskolások (5-12. osztály)

A mobiltelefonnal felvett videókat wetransferen vagy egyéb fájlküldő szolgáltatáson keresztül küldjék meg az einladung-muenchen@mfa.gov.hu email címre. A pályázat sikeres beérkezéséről visszaigazolást küldünk.
Beküldési határidő: 2021.április 5.

A beérkezett szavalatokat a főkonzulátus zsűrije bírálja el.
Mindkét kategória első három helyezettje értékes ajándékcsomagban részesül, a nyertes szavalatokat közösségi média oldalunkon és honlapunkon mutatjuk be.

Eredményhirdetés: 2021. április 11.

A magyar szerzők magyar nyelvű verseinek elmondása során az értékelés fő szempontja az előadásmód lesz. A szavalat nem a vers felolvasását jelenti. A jelentkezés egyben hozzájárulás a képanyag nyilvánossá tételéhez. Minden résztvevő főkonzuli elismerő oklevélben részesül.
Mauerkircherstrasse 1A, 81679 München Tel.: 0049-89-962280-0, Fax: 0049-89-962280-240, E-Mail: mission.muc@mfa.gov.hu

%d blogger ezt szereti: