Új Év, Új Lendület

A Pamacs Hétvégi Iskolát és Óvodát fönntartó Pamacs Kulturális Egyesület 2020. december 28-án online rendkívüli közgyűlést tartott.

Az egyesületi tagok új, öt tagú elnökséget választottak. Elnökségi tagok lettek:

-Dobák Lukács Nóra

-Szántha Ottilia

-Gurschler Tímea

-Dr. Molnár-Németh Ágnes (elnökhelyettes) és

-Dr. Król József (elnök)

Diákjaink a Pamacs Hétvégi Iskola látogatása (illetve jelen helyzetben az online-kurzusok) után kapják meg a Főkonzulátus teljesítményigazolását.

A Pamacs Hétvégi Iskolával onnan folytatjuk a magyar mint származási nyelv, a honismeret, a néphagyományok, a történelem tanítását, ahol a karácsonyi szünet előtt abbahagytuk.

Úgy készülünk, hogy legalább 2021. március végéig online-kurzusokat tartunk, mert a koronavírus-világjárvány miatti korlátozások nem teszik lehetővé a személyes találkozást és oktatást.

Pedagógusaink egymással is szorosan együttműködve, az engedélyezett tantervvel egyezően tanítanak tovább. Amennyiben egyeztetéseiken az derül ki, hogy akár a csoportok összetételén, akár az ősszel hirtelen és tájékoztatás nélkül bevezetett osztálytanítói rendszeren változtatni kellene, mert pl. diákjaink életkoránál fontosabb a tudásszintjük, ezt legkorábban a félév végén, mindenkit előre értesítve teszik meg.

One Reply to “Új Év, Új Lendület”

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: